a big fat monster . . .

Snö? igen?what da fu nu får d fan i mig vara nog, jag har sagt d förut och jag säger d igen. Inge mer SNÖ. Punkt.
Mamma prackade på mig en av dessa jävla kakburkar skolungarna säljer för sin skolresa så innan jag har lyckats äta upp en hel låda själv, mamma's chokladbollar(luuuv them)är så farliga, tog jag med dom till jobbet för att dels ha något att gotta på under natten men åxå för att få hjälp att göra slut på burken så jag slipper kill my self över att ha lyckats mölat en hel burk själv. Vilket ounvikligen skulle ha blivit fallet om jag haft dom hemma all to my self, är ett sån jäkla kak- och bull-monster. . .

Fredag igen . . .

Jag har ännu en helg att se fram emot på jobbet nu men sen är jag ändå ledig en heeeel vecka om d blir som d är tänkt, då ska jag fan ta och göra en riktig vårstädning med allt vad d innebär. Lilla syster är i Sthm och jag undrar hur d riktigt kommer gå d här men hoppas på att hon ändå får den weekend hon längtat och hoppats på, näee nu får man väl ta och jobba lite så man gör rätt för sig. 

whatdafuck!

Läskigaste ever, d är värsta dimman ute och man ser inte till och från ens två meter framför bilen. Snacka om att jag hade en riktigt tant-varning där jag pluttrade fram i typ 30 på en 90 väg . . .

how deep is u'r luv, 'cause my'n go's to the ocean floor . . .

att säga att borta är bra men hemma är bäst stämmer verkligen inte, hemma är för mig att vara där min bebi är, alltid. Men samtidigt så kommer alltid mamma att vara den där trygga hamnen, hemma där man kan få vara 15 igen på något sätt, att bli väckt av att d redan är någon uppe före en själv, frukost framdukat typ och en massa buller och prat runt bordet med små syskorna. När jag for ville jag till mami men efter halva vägen ville jag bara tillbaka till älsklingen(snakca om panic där ett tag)så ett riktigt dilemma d där men, ja d kan som vara skönt att få sakna varandra lite även om jag verkligen önskade att mami skulle kunna bo liiite närmare så man skulle slippa d här med pendla typ hundra mil men jag är glad att jag kunde hjälpa till och göra något för henne för en gångs skull. Och så mysigt att få vara med min lillbäs. åxå och tror inte hon släppte mig ur siktet en enda sec., nog för att hon är en riktig mo'mo hund men kommer nog alltid vara baaara mammas bäbis.
kan en hund ha d bättre? min lilla bäbis
(Okey jag erkänner, jag kastade mig d första jag gjorde upp in bebis face nästan innan jag hunnit innanför dörren. So?)

120407

Lördag och vad gör man, joo jobbar och d känns inge kul alls för så less och trött som jag är vill ja bara få krypa under täcket å däcka, men d kommer dröja en si så där fem timmar till innan d lär hända. Är så sjukt trött för att vi blev väckta typ kvart i tolv idag och var tvugna att gå ut i solen (som lös alldeles för olidligt starkt) mitt stackars mosiga huvud och grusiga ögon stod knappt ut vill jag tilllägga, sätta oss i bilen och köra ända ut till stugan. Men roligt att få busa lite med Itan och bebi levde rövare med henne en stund, så vi båda fick oss en dos av playtime. Sen var d bara att fara hem för att iallafall försöka få lite mer sömn(vilket vi lyckades med), för tre timmar är inte på långa vägar tillräckligt med sleep för att jag ska klara av att ta mig igenom en hel natt på jobbet och inte vara helt tom i bollen. Sitter och luktar på min tröja eftersom den luktar av älsklingens nya parfym och jag längtar hem så jag kan få the real deal och gosa ner min näsa mot hans hals och sniffa den lukt som bara är hans egen och med en liten hint av numera Givenchy play.
I♥my Mutz


theoppositeofadulthood

och så har helgens jobbmaraton tagit sin början. Att man har två helgpass dirr efter varandra känns faktiskt lite si så där ibland då jag så mycket hellre skulle vilja få vara hemma och få ha fredagsmys i soffan med älsklingen men isället så sittar man nu här på jobbet och längtar hem. Att jag nästa helg har exakt samma sak att se fram emot gör d inte lättare heller direkt, d som gör att d känns x-tra tungt och gör att jag känner mig rätt så gnällig är att när jag vaknade upp idag så kändes huvudet tjockt som att d var fyllt med kola och lät som en hes kråka, så tror jag håller på att åka på en rejäl förkylning vilket jag alltid råkar ut för den här tiden på året. Att jag i min tjurskallighet dessutom har vandrat runt i min vårjacka bara på pin thji kan vara en ganska stor bidragande orsak till varvör jag har blivit lite sjuk men jag vägrar vinter en enda dag till. Nu får d fan vara nog med snö och kyl, nu får solen komma med värme och pippifåglar. Jag tänkte att om jag vägrar vinter nå mer så kanske d slutar och blir mildare och snön kanske bara försvinner och våren kommer snabbare, nu vet jag inte om d går snabbare direkt men tycker mig se och känna en klar förbättring i vädret så kanske fungerar d även om d fortfarande är i kallaste laget för min smak. Men solen värmer när man är ute och har hört lite fågelkvitter när jag kommit hem från jobbet så . . . summer is comming och är taggad till max så tycker den faktiskt får ta å lägga på ett kol nu, ill ha värme och kunna vara ute på balkongen hela dagarna med älsklingen. Vi har hittat en grill för sommaren åxå som ska inhandlas, en elgrill i perfekt storlek, så kommer att bli grillat till middag heeela sommaren, lätt :)

the day after yesterday . . .

Så himla duktig, om jag kunde skulle jag ge mig själv en klapp på ryggen efter vad jag har hunnit göra idag. Varit och handlat med älsklingen och lilla syster som hux flux hade bestämt sig för att oanmäld dyka upp innan hon skulle fara iväg mot fjällen, dammtorkat, strykit lite sängkläder och renbäddat(bara älskar känslan när man första gången glider ner under täcket efter att ha bäddat rent och sängkläderna är manglade och strykna)it's wort the effert. Hunnit fara på systemet åt svärfar och tagit en promenad till konsum när jag var i H-sund för att lämna av öl'a åt svärfadern och som sällskap så hade jag med mig lill Ita som fick sig ett riktigt träningspass :p.
Och så har jag juh hunnit göre rent ugnen dessutom och som var ett lika jobbigt projekt som alltid men nu skiner den som ny, utvändigt och invändigt. Nu ska jag ta och slappa och bara få njuta av att göra ingenting alls förutom mysa med min älskling och kanske hitta en film at glo, enda molnet på denna rosenskimrande framtid jag ser framför mig för kvällen är att vi måste skjusa bebis lillebror till flyget imorgon klockan 05.00(vem far så tidigt egentligen)men får försöka tänka positivt. Blir desstå mysigare sen då när vi kommer hem och får krypa ner i sängen igen.

quetet . . .

Å så kan man väl få sluta nu då nån gång? längtar hem till den sköna sängen och den minst lika sköna och underbara bebin som väntar på en. Natten har tagit en evighet på sig att gå, skulle tro att d kaaan bero på att jag vet att jag måste upp way to early*suck* inget ligga å dra sig i sängen med älsklingen inte . . .

intruder . .

Och kolla vad man hittar när man kollar igenom sin dator, lilla syster som har varit i farten igen. Kan tänka mig att hon tänkte att jag hade för lite snyggo bilder=bilder med henne :p

sleeping beauty . . .

gårdagens natt hanns d med att kirra till my nails så nu har dom en läcker grön färg för att få en liten försmak av sommaren, jag vägrar helt enkelt vinter en enda dag till så nu är d vår som gäller hur mycket jävla snö d än kommer. D känns lite som att dom senaste dagarna har gått åt till att bara sitta bilen mer lr mindre och imorgon lär d bli en del av den vara åxå plus att man måste dra sig iväg på möte innan man ens har hunnit få sova sin skönhetsömn så Jenny kommer men all trolighet få agera ledsagare mer lr mindre för kommer vara yr som en höna om jag känner mig själv rätt :p
men inge jobb som väntar efter d förrens fram emot helgen så kommer få några dagar hemma med älsklingen som man kan njuta av, vilket jag verkligen kommer göra och d med basta ;)

120403

helt död och undrar om jag kanske ska försöka mig på en liten tupplur, känns som att jag skulle behöva d för att orka ta mig igenom natten som kommer. jag fattar inte hur d kommer sig att banken vid intersport alltid är så jävla seg, man får typ vänta en timme fast d bara är typ 4 före i könHhelt sjukt och man blir inte så lite less, skulle gå fortare att fara ner på stan fast d typ innebär att man får 40 före sig. Lilla syster kommer för att säga bye bye inför lovet, fjällen watch out .  .

justanothermonday . . .

Måndag och som vanligt har vi haft tvätten idag även om jag bara skötte hälften eftersom d blev tid för me att dra i väg mot jobbet ungefär då så duktiga bebi fick rycka in och fixa resterande tvätt som var kvar. Har agerat lite taxi åxå under dagen och gjort veckans goda gärning och fick som tack en exorsisten bak i bilen av C&C's super söta gullunge(inte så gullig just då dock). Har en hel lisat av saker som måste fixas i veckan och ordnas men vet inte hur jag ska orka ta tag i ens heälften, hatar att behöva göra saker under "dryg-jobb-veckan" som jobbigaste veckan på min rad men måste man så måste man, sen så måste jag åxå komma ihåg att ringa mami och höra hur d går för dom i lägenheten. Den var så himla charmig med alla dom gamla detaljerna kvar, riktigt avundsjuk även om d sög lite granna att man inte ens kunde få in ett litet bord med stolar i köket utan man måste sitta i matsalsdelen varje gång man ska äta eller liknande men men. älsklingen och jag har haft en sån där underbar helg tillsammans att d känns lite grann som att mina batterier har blivit lite mer laddade än dom var, massa kärlek och pyssel gör underverk och några bra filmer och serier åvan på d under en mysfilt tillsammans, kan inte bli bättre. jag vet inte alls hur jag ska kunna gottgöra honom ibland för att han är så söt och gör dom gulligaste sakerna  . . .

awesome . . .

Kolla snyggaste väskan jag "lånade" av mami, så jävla perfekt till nya jackan :D

mother fucker . . .

asså kolla, d här borde fan inte få hända, d har typ kommit tre dm snö nu. Ett jävla skämt är vad d är, första April idag så ska gå å lägga mig tidigt för att få vakna upp till att allt bara var ett första aprilprank(med oanade propotioner men ändå)och att d inte är en snöflinga kvar. Punkt. Slut.

RSS 2.0