bizzi . .

Jaha å så ska ens hem invaderas av big daddy å lillebror, helgen kommer bli ganska lååång känns d som med andra ord. Jag vet att jag måste ta vara på dom tillfällena jag kan se honom men eftersom d är en jobbar helg så känns d som att d hade passat bättre någon annan helg men men. House of metal händer i helgen och d är hans födelsedag så d är väl bara att suck i up och vara glad, kan bara tacka min lyckliga stjärna att jag har en sån fantastisk pojkvän som står ut med dessa besök :p Var på personalmötet idag och som vanligt var d en himla massa som ska hinnas avhandlas, och ungefär hälften hanns med. Eftersom semestertiderna börjar närma sig så är d läge att börja planera in dessa, vilket inte alltid är så himla lätt . . .

sweet luv. .

Nee snart är d faktiskt dax att krypa ner i sängen, har dragit på mig my piyajz och ska mysa ner i sängen med my darling även om jag inte riktigt känner mig så där sleepy än, så här dagen efter att man har jobbat. Kommer som inte hem förrens där vid åtta på morgonen så blir lite svårt att ta sig i säng "normal" tid dirr efter att man kliver av och får vara ledig några dagar, fast är möte på Onsdag så blir inte så många dagars ledighet i streck den här veckan och sen så jobbar man helgen, igen, som vanligt *suck*. Men efter d så har jag en heeeel vecka att se fram emot med min lilla älskling så har något att se fram emot och ska försöka ordna så vi kanske kan fara hem till mami och hälsa på nån dag, saknar verkligen familjen å snart så kommer juh ens lilla storebror att flytta ur boet för att börja gymnasiet efter sommaren så känner att jag måste försöka ta vara på tillfällerna som kommer för att umgås med han innan d. D känns så konstigt att tänka på hur fort allting går, småttingarna växer upp och blir stora, vänner försvinner och andra dör ifrån en men samtidigt så ser jag verkligen fram emot allt vad framtiden har att erbjuda. Jag har ett helt liv med min älskling att se fram emot och känner att vi kommer fylla d med en lycka och äventyr även om d säkert kommer vara svåra stunder åxå men vet då att jag kommer ha min mutz där att stötta mig och finnas där vid min sida. Den vetskapen gör att jag känner mig stark nog för all skit livet kan tänkas erbjuda, together we are strong och han gör mig till en riktig liten fighter.

lunes . .

vilket innebär tvätt, tvätt och lite mera tvätt men som tur är så var jag duktig tidigare i veckan och gjorde bort d som tar längst tid så har nog bara två timmar kvar innan allt är klart och så tog jag tag i mina ögonbryn at last för dom hjar behövt en färgning å ansning nu i flera veckor men har varit för lat för att orka med d he he.
Ringde sis idag och hamnade mitt upp i tredjevärldskriget(vilket är lite knepigt för hur mycket man än skriker så blir man bara inte hörd)internet har blivit pillrat på å d är juh som vi alla vet ajabaja, speciellt om pillranndet får som konsekvens att man inte kan hooka upp sig på nätet, vilket är världensundergång(på riktigt då alltså). Nej nu ska jag roa mig med att catch up med mina serier medans tvätten tvättas, vilket är just d som är d jobbiga med tvätten. Att d ska ta sån tid och man inte kan göra annat ä vänta mellan maskinerna. . . . 

. . .

Jag vet inte  riktigt vad jag ska tycka om årets bb, d är så jävla sjukt att jag inte kan låta bli att sitta klistrad men en fråga som jag har blinkandes i neon i mitt huvud är följande. Vars har dom hittat dessa människor, allvarligt, vars? För jag kan inte begripa att d faktiskt finns såna dära ute i vårat lilla sverige, är d bara jag som har haft turen att inte stöta på dessa lr vad ?

screw u guys i'm going home . .

När jag klev innanför dörren efter en låååg natt på jobbet klev jag rakt in i efterfesten, INTE vad jag ville mötas av kan jag så där på rak arm säga. Efter att blivit ambuch innan jag es kommit inanför dörren. Det var folk som ville ha skjus hem(syster)en skulle på flygplatsen(?)och kan i gissa vad jag gjorde, joo jag gav dom allihopa a big fat finger, gav min älskling e puss och så gick jag och la mig. Punkt. Jag somnade innan ens huvudet hann landa på kudden och inte ens folkets högljudda samtal kunde väcka mig, vilket kan vi lugnt säga var till deras fördel. Men jag fick kärlek av älsklingen dagen efter som uppvägde även om jag inte dirr kan säga att jag var så där himlans öjd på att för d där men what to do, just can't be mad at him and he knows it. Nu efter ännu en natt där tiden verkligen har stått still så längtar jag efter att få komma hem och kravla mig ner i sängen med bebi men är riktigt hungrig åxå så vet inte om jag kommer behöva kasta i mig lite food innan men får ta å se hur slut man är när jag hasar mig innanför dörren. . .
Jag saknar verkligen sommar just nu, ska d aldrig sluta snöa lr vad ? ?

. . .

Varför går tiden så skta när man har något att se fram emot? vill bara få sluta så jag får köra hem till älsklingen men varje gång jag tittar på klockan har den knappt rört sig framåt, menar verkligen att jag på allvar funderar på att den kanske är trasig men eftersom alla andra klockor visar samma jävla tid kan inte d heller stämma. Men guuud vad jag vill sluta, nu är d bara två timmar kvar så håller tummarna på att dom kaaanske kan gå lite fortare än vad resten av natten har gjort.

as always . . .

Snart dax att dra till jobbet och festen är igång här hemma, att säga att jag har lite svårt att känna peppen är en lätt underdrift kan man säga. Jag skulle göra vad som helst för att få slippa undan och vara hemma, kanske inte är på partymood men känns så fu att dra hemifrån bebi och alltid missa när det festas(kan d vara en stat. från min älskling kanske he he :p)även om jag nu inte är den där som festar men iallafall. Nthn minutes to go nu sen måste man sätta sig i räsen och dra, borde ändå inte klaga då jag faktiskt slipper bussjäkeln. Lilla syster har som vanligt planer för kvällen så meddelade att jag tyvärr inte kunde agera chafför förrens vid sju, d var med en hel del humor jag sa d men kom på sen att med min lilla syster vet man aldrig. Kanske får ett samtal när jag är på väg hem om att jag ska komma å hämta upp henne, har åxå min älskling som är ute på upptåg så om min lilla syster är ett wild card gällande skjus så är han ett säkert kort att satsa på , hi hi ;)
Älskar honom men my god, vad min man kan festa . . .

wrongs

Att göra misstag hör till livet, man hatar d och för d mesta blir man arg på sig själv och ledsen över att man har misslyckat men helt ärligt, enligt min mening så när någon man håller av gör ett misstag och mår dåligt över d så får d på någotvis mig bara att hålla av dem ännu mer. Inte själva d att dom mår dåligt, man vill aldrig att nån man tycker om ska behöva feel like crap men att kunna visa att man mår dåligt och ångrar sig, att våga vara sårbar(och d faktum att personen är medveten om felandet)tycker jag säger en hel del om den människans personlighet. Dom jag älskar kan få göra hur många fel som helst för mig så länge dom fortsätter att vara dem dom är . .
jag har en underbar tur som har hittat min man, min andra hälft som håller om mig när jag skriker på honom och får mig att skratta med honom när jag gråter, den finaste ♥

Ps!

eftersom jag nu faktiskt är i skrikande behov av ett par skor, mina boots gick juh som sönder(efter 1,5 år så jag ska inte klaga)så nu har jag fått lov att få köpa mig ett par nya av bebi. Kilklackar och smala 15 cm klackar är inga höjdar skor att slira runt i i d här vädret vi har ute så var med syster på dinsko och provade "önskar-mig-så-gärna-skorna", jag har som bara tittat på dom på bild och ett par skor man ska knalla runt i under vinter och vår måste vara sköna och stadiga för fossingarna och gissa vad ? Dom var ruggigt sköna, inte så höga och så var d fjädrande sula så dom kommer hem med mig nästa gång vi far ner på strömpilen, fiiiina :)

two to go . .

Jag bara sitter och väntar att få sluta så jag kan få ta mig hem och joina min andra hälft i sängen, d absolut sämsta med att jobba natt är nog att inte få krypa under täcket å ligga och mysa tillsammans så där inpå små timmarna framför tvn innan man somnar. Det är något jag verkligen hatar att gå miste om eftersom jag verkligen älskar those moments med min älskling, vackra drömmar bebi. Du är för mig vad solen är för blommorna, allt♥

pick one?I whant them all . . .

Jag har nu hur länge som helst veelat mellan vilken av mupparna man ska införskaffa, tänk att göra ett par tippar i den blåa färgen, d skulle bli så grymt snyggt men den lila är åxå så sjukt fin och jag tror den är finare att ha på hela nageln(och jag gillar verkligen lila som lackfärg, har typ tio olika nyanser hemma)men d skulle vara riktigt kaxigt att ha ett par tippar i den röda variaten, lite udda och ovanligt liksom. Fast grönt är juh ändå en av mina älsklingsfärger men vet inte riktigt om d kommer vara något jag vill ha som en accessoarfärg på naglarna åååh beslutångest och vägrar köpa mer än en av dessa då dom verkligen vet att ta betalt för dom *suck*. Jag tror jag kanske får ta och överlåta detta till bebi då han för d mesta vet vad jag verkligen vill ha när jag själv inte kan bestämma mig och eftersom han har så bra smak kan d inte bli fel :)

. . .

Måndag och gud vad jag önskar d kunde vara söndag fortfarande, känner mig inte alls så speciellt pigg på att fara å jobba även om jag nog är lite friska nu än vad jag har varit, men iallafall. .

BB-time

Ja man bara måste titta, vet inte om jag kommer följa BB d här året men kolla vilka deltagarna är och så måste man juh göra :p

all u crazy party people say whoup whoup . .

Ja så har man varit ledig i hela 5 utan att skriva ett endaste dugg så dax för en snabb resume här då,
The goodize;
Vi hade en spa kväll med pedikyr och manikyr jag och älsklingen( he loves his pampering)och sen käkade vi goooo tacos till Underworld, vi fortsatte kvällen efter käket med att se resterande av filmen under fluff-filten och hade d råå mysigt där vi kurade ihop tillsammans(även om vissa två avdäckade guy's i soffan la liiite sardon på stämningen, he he). D har varit jätte härligt väder ute(tidigare, inte nu då d är full storm)så vi tog en promenad tillsammans och höll hand och njöt av att solen faktiskt gav lite värme, och inte att förglömma att min lilla syster kom förbi i Lördags och gav mig å bebi ett gott skratt(vem ger sig ut i d här vädret?)även om tidpunkten var lite i senaste laget men vad gör man inte för sina syskon. Dessutom så blev jag bara tvungen att ta fram resterna av tacosen, jag hade varit så duktig och visat en nästan heroisk självdisciplin och låtit bli att värma den innan vi gick och la oss(jag var VÄLDIGT sugen kan jag lova)och så blir man uppväckt knappt en timme senare så vad gör man då? Joo man ställer sig och slår ihop mat att trösta sig med och att föda sin utsvultna syster. Ocj ikväll är d en film som väntar på att ses med älsklingen även om d just nu är bingolotto med granne, lillebror å storebror Mutz :)
Downsides;
Ens ledighet började med att jag och Jenny knappt tog oss ifrån jobbet, till att börja med så blev vi tvugna att skotta fram hennes bil(suck)för att ta oss ut på vägen och väl där när vi tagit oss en si så där knappa två hundra meter så blir vi stående eftersom en sprojlans ny BMW har kört fast och blockar vägen för oss(suck), vi blev alltså tvugna att hjälpa till att få loss bil jäveln och d tog oss ytterligare en tjugo minuter (SUCK), så vill man INTE att d ska gå till när man efter en hel natt har jobbat å bara vill hem å få sova.
Första lediga dagen blev man sjuk, feberfrossa som fan dom två första dagarna och sen har d bara varit utför med onda öron, svullen och rosslig i halsen och så nu riktigt snorig. Ja livet är juh så hysteriskt roligt(tror att gud har en ganska snevriden humor om jag ska vara ärlig)ibland och så blev d juh så roligt väder åxå till helgen. Och imorgon början en hel vecka med jobb, ledig onsdagen men sen är d ända till måndag bara med jobb. Mina älskade boots har till slut gett upp och kastat in handuken så, plus i d hela är att jag får köpa mya skor, minus som fan är att jag verkligen luuuved dom dära skorna :(

hjärtadigalltid . . .

Jag vill tacka dig för att du står ut med mina små utbrott av bitchighet, jag vill tacka dig för att du ser i mig vad jag inte kan, jag vill tacka dig för den kärlek du ger mig som är ärlig och givande, jag vill tacka dig för att du är den du är, jag vill tacka dig för att alla dom gångerna du har varit där med din famn och tröstat mig när jag har behövt d, jag vill tacka dig för att du ställer dom krav jag behöver ha på mig för att växa, jag vill tacka dig för dom gånger du tar er mig på jorden och dom gångerna du tar mig till himlen, jag vill tacka dig för alla dom skratt du ger mig och jag vill säga att du är den enda. Jag älskar dig bebi med hela mitt jag och hjärta puss

last night . .

Fy va skönt d känns att d är sista natten i natt å sen, free time he he. Hela helgen ledig och ska verkligen försöka ta till vara på den med min älskling, kanske ta och set up the livingroom till en mysbiograf med levade ljus, kuddar å en massa filtar. Måste bara hitta nån film då först men d ska väl inte kunna vara så svårt tycker man :)
Igår natt satt jag å J och klurade på d här med semester, när man ska t ut den och vilka som kommer ta när(d är juh faktiskt ite så långt bort egentligen även om d känns så just nu)och planerade vad som händer plus så avgav vi båda ett löfte om att verkligen ta till vara på sommaren d här året och jag kan lova att jag ska njuta. Första semestern jag tar ut och kommer ha någon tid ledig under sommaren annars har jag ända sen 2004 jobbat non stop och spec. under sommarperioden då d alltid är för lite med folk och man har fått jobba typ 150% men inte d här året, d här året ska jag kunna njuta av solen, stugan, att få fiska å paddla kanot med älsklingen. Hälsa på familjen och hitta på saker. This is gonna be a great summer :D
Vi hade sällskap av världens gulligaste fluff inatt(J's lilla bushund)

Payback . .

Asså, hur tänker folk egentligen ibland, blir så satans less. Ofta har d varit fest i våran byggnad med hög musik och folk som skrikit i trappuppgången, ute på balkongen och inne i lägenheten, d har spelats hög musik till långt in på små timmarna och jag och min kära älskling har inte brytt oss i d mer än att d har varit drygt och att vi beklagat oss mellan varandra speciellt dom gångerna när man har försökt sova och så har d varit värsta livat men inte mer än så. Vi har tänkt att man ska vara tolerata mot varandra, skapa en bra stämning grannar emellan och vad får man för d? Jo dom enda två gångerna vi har haft fest(under ett års tid)så har nån granne ringt dels bostaden å dels securitas så nu är d no more mr. nice gay som gäller, nu ska vi ringa där vi förut har låtit bli för att vara snälla, klaga när grannen lägger sina sopor så skatorna sprider ut skiten så d hamnar på våran balkong och hunden, den där jävla hunden som jag ändå tycker så synd om men som jag ibland bara har lust att strypa. Ska fan ringa varje jävla gång den står där vid dörren å skäller timme efter timme, d spelar ingen roll vilken tid på dygnet d är, klockan sju på morgonen lr klockan sju på kvällen, tre mitt på dagen lr tre mitt i natten, så fort den blir lämnad ensam står den där och skäller och skäller, och skäller. Vi har blivit väckta jag vet inte hur många gånger av den där hunden men vi har velat put on a good face och försökt slå dövörat till men inte längre. U gett what u give . . .

.

Måndag och borde egentligen vara i full gång med att storstäda och hålla på med tvätten hela kvällen men inte idag, istället har jag delat upp tvätten i påsar med små lappar på dem med instruktioner eftersom jag måste lämna över ansvaret av tvättningen(hemska tanke) till min älskling eftersom jag måste fara på jobbet ikväll så jag har lite ångest över d. Fatta vilket kontrollfreak jag egentligen är, kan inte ens låta bebi få tvätta utan att gå upp i linningen ha ha jag fattar inte hur har ibland står ut . . . Luv u bebi ♥

längtar

vilken dag alltså, stressen för att hinna med allt innan man skulle på jobbet var råå jobbig men ett stort plus var att jag fick världens goaste pizza av älsklingen innan jag blev tvungen att dra till jobbet så it made it all up. Varför har ingen sakt tidigare att Ängen nog gör dom absolut godaste pizzorna i stan? Roberto's släng dig i väggen för den här pizzan var fan himmelsk, ska aldrig mer käka pizza någon annanstans, ever. Förutom om jag vill ha en rullpizza, hawaii med x-tra stark sås för då är d rådhusgrillen som gäller men annars är d hädanefter Ängen med sina ruggiga pizzor som står på menyn. . . Jag saknar min älskling och trodde jag skulle vara klar efter den här söndagen men nej då, måndag å tisdag med tydligen vilket suger, inte bara för att jag vill få vara hemma med bebi utan åxå för att jag har ett möte på måndag halv ett som jag bara måste gå på så kommer vara helt väck på natten tror jag *suck*. Jag önskar jag satt i bebis famn just nu framför en bra film i hemmets lugna vrå men får spara den mentala bilden av oss in my head som ett lockbete vid mållinjen, ni vet när man nästan kan se slutet, jag har min belöning att vänta mig så ser bilden i mitt huvud och längtar.

springtime . . .

Om d finns en gud eller någon sorts rättvisa alls i denna värld så tycker jag att jag på någotvis borde få komma över en hel massa pengar(triss, spel, skattefel så man får igen typ 30.000.-?) så jag kan spendera dom på min älskling å så dessa till mig själv, would look soooo good in them . .
Love all of them så,
Snääälla gud, just this once . . .

sábado . .

yey äntligen äntligen, som jag har längtat efter att en ny säsong av Cougar town ska börja sändas(trodde nästan att dom skulle lägga ner serien eftersom d har tagit så himla lång tid. Why, anyone ?)för den här serien är helt hysteriskt rolig med rappa repliker utan att direkt driva med olika grupper eller individer som suburgatory(som åxå är helt galet rolig) utan mer om relationer mellan olika människor istället. Så nu är d Gossip och Cougar town på Tisdagar, Vampire diaires å Grey's på Fredagar och Lördagar är d Fringe och grimm som gäller, nu längtar jag bara efter att my beloved True blood ska börja sändas igen sen så är jag happy happy :D
Gissa min förvåning när jag kom hem igår efter jobbet och d inte var någon annan hemma förutom en väldigt gullig älskling som satt och mummsade i sig mackor(fyllemat)och som var väldigt kärlekfull och kramig, ingen annnan som däckat i soffan, ingen som ockuperade gästsängen och inga som satt å dödade zomize i vardagsrummet utan bara min underbara(och lite fulla)bebi, kan man komma hem till något bättre än d? Jag hade juh som fått ett heads up från älsklingen tidigare under natten(morgonen?)att d skulle vara folk hemma hos oss när jag kom hem från work så blev som så väldigt glad när jag upptäckte att d bara var min snygging till kille and nobody else hemma. Gaanska svårslaget kan jag garantera, har nog världens bästa kille and I do so luv him . . .
(jag kom juh som hem betydligt senare än vad jag brukar igår pg att hon som jobbar dag och skulle byta av mig hade lyckats försova sig, så när kl blev sju och ingen hade dykt upp ringde jag och fick ett trött "-ja hallå? shit jag har förovit mig" i örat. Ingen höjdare precis)

nth minutes to go . .


Jaha, så fick man ett sms just innan man ska sluta med att man har en efterfest att komma hem till, party party efter 10 timmar på jobbet, just love it. Ska fan få en riktigt gooood kiss av älsklingen för att inte bli grinig över d men om jag känner min bebi rätt så kommer han kunna sweet talk me så d bara sjunger om d ha ha men måste erkänna jag saknar honom naanting, så bryr mig faktiskt inte så hårt bara jag får komma hem och få kramar och pussar av honom så är jag nöjd.
Så alla ni party people, natti natt . .

LuvmyTVshows . . .

Yes, Grey's och Vampire diaries dag idag, jag bara älskar dom och veckans avsnitt av vampire var ruggigt bra, Elena är så j**** taskig mot stackars Damon att man inte kan annat än hata henne för att hon är en sån utnyttjare och tycka synd om Damon som bekänner färg och får kalla handen. Nu väntar jag bara på att True blood äntligen ska börja sändas igen, början av sommaren och som a varm up håller jag på att se igenom alla tidigare säsonger. Har väntat så jävla länge nu att resterande tid nu när man vet ett datum känns helt olidlig :p

blood . . .

Jag har så svårt att fatta att mina små syskon faktiskt inte är så små längre, lilla syster som går första året på gymnasiet, lillebror som väljer in på gymnasiet nu och då ev. kanske drar till Lyksele(av alla platser)till och med minstingen i gänget börjar vara stor, snart dax att börja högstadiet och sen gymnasiet för han med. Dom är juh fortfarande i mina ögon kidz, nappflaska å blöjor typ men förra helgens line har fått mig att se på sak ur ett annat ljus om inte annat. Jag frågade en kille hur gammal han trodde min lilla syster var(vi stog just brevid varandra då), och vad tror ni jag fick för svar? Joo att hon nog var typ två år yngre än mig, TVÅ what the fuck ! ! !, så jag vet inte om d är jag som ser väldigt ung ut(är d bra lr dåligt måntro) eller om d är min syster som ser VÄLDIGT old ut med tanke på att hon är 16 och d i verkligenheten skiljer åtta år mellan oss å inte två ha ha. Och så har vi juh min lilla lillebror som är mellan barnet i familjen och nu nog är en, ja typ 15 cm längre än mig och säkert väger en 20-25 kilo mer. Hur i hela helvetet är d tänkt att jag ska kunna knöla ihop honom om han är för uppkäftig och kaxig mot mig va? Och käftig är han så att jag ibland tror jag ska spränga en ven även om min rara lilla syster nog slår han med rang i just d men iallafall, fast henne kan jag iallafall möla ihop om d ska behövas(som tur är, he he) men hur jobbiga dom ä är, så är dom ändå mina små bäbis syskon och I love 'em to death och kommer alltid ställa upp för dom vad d än gäller. For that's what family is for eller hur :)

party or work ?

Jaha så var d snart dax att dra sig mot jobbet, igen. Bebi sitter å dricker med sina partypeople så han får iallafall ha d lite trevligt då han inte kan vara med roliga jag, he he sarkam där ja, varit som en zombie mer lr mindre dom senaste dagarna but he loves me jut like i am så :p

d end . . .

Puhuu trodde inte riktigt på att jag skulle kunnaa ta mig igenom den här natten men looki here, snart dax att få fara hem och i'm stil' alive så nu vill jag hem till min man och stärka mig för d jag måste göra imorgon. Jag hatar att vara tvungen att välja sida men jag vet vilken sida jag väljer om jag tvingas . . .
nightii

wish for . .

big daddy väckte oss idag med att komma förbi, var tänkt att han skulle sova över som vanligt men kan man tänka sig, d spökar med elen hemma så d blev bara för han att sätta sig i bilen med nosen pekande mot storliden för att försöka lösa problemet, stackar'n. Ska försöka få med mig bebi nu på att ta å lägga varsin ansiktsmask å gosa i soffan så vi kan se lika freaky ut båda, så slipper jag känna mig som värsta mudmonster alldeles själv :p
Har hittat två saker jag verkligen önskar mig(om man bortser från dom svarta byxorna då men)nu till våren, skorna är rååå sköna tror jag och behöver verkligen ett par bekväma boots även om jag älskar dom jag har nu vill jag ha ett par med liten klack åxå. Och jackan, ja jag tror vi alla kan vara överens om att den kommer bli ruggigt snygg att ha på sig med ett par seglarskor och vit tunnstickad tröja över ett par svarta slacks lr mina älsklings jeans som hr den där härligt nötta ljusa färgen.

cheers . .

Idag var d en dag som dedikerades åt städning av rang, igår tvätt och idag clean up, för även om jag städade till d någolunda i söndags så var ändå lägenheten inte riiiiktigt i sitt gamla goda tillstånd så d behövdes verkligen plus att bebis mammi å syster med sina andra halvor kom på besök för att fira bebi och våran förlovning. Tårta och kakor och en skål med champagne till våran ära, inte så tokigt för en vanlig tisdagskväll med andra ord. Som ett tecken på våran kärlek fick vi en present( ett träd ! !)av hela familjen som då vi ska vårda och se till att den växer med åren for ever and ever precis som med våran kärlek, enda haken med d hela är att jag alltid lyckas ta död på våran blommor(utan undantag)men älsklingen får nu fan ta å hjälpa mig med att komma ihåg den så att d inte händer med d här trädet. Dessutom kan den tydligen bli hur stor som helst och hur coolt hade inte d varit att ha i vardagsrummet, den ser riktigt bra ut så tror den kommer bli riktigt snugg som större planta. My sis skulle försöka ta sig förbi här idag å hämta upp alla sina grejer men d verkar som att hon inte orkade sätta sitt ass på bussen hit men jag klagar inte, Iluuuv dom svarta så dom kan bli bort glömda och kvar här forever( he he he). Imorgon är sista lediga dagen på ett tag så ska se till att verkligen njuta nu v dom sista timmarrna in freedom med bebi:p

i got what i want . . .

Måndag = tvättdag, elva maskiner, ELVA, med tvätt har jag att se fram emot ikväll. Jag fattar inte, varje gång jag har tvättstugan skaka jag på huvudet i oförstånd och tänker "jag fattar d inte" men d är lika mycket tvätt hur mycket jag än skakar på huvudet. Så d är bara att hugga i och försöka få d gjort för högen blir bara större och större hur mycket jag än hoppas å önskar att d skulle kunna minska istället på något magiskt sätt. Helgen var, ja, händelserik om någonting and that's that :p
Men d enda som egentligen spelar någon roll av allt som hände är att I got' a ring on my dedo, ♥ bebi :D

?

Hur mång dgr sk d kunn t innn man känner sig som människa igen ?

1 and only . .

D bästaste i hela världen och han är min all my own vilket ibland är svårt att riktigt fatta, vad har jag gjort som är så rätt att jag fötjänar en sån underbar kille som jag har? Jag tackar min lyckliga stjärna att jag hittat kärleken som ser till att jag växer, utvecklas och gör mig stark.
Always by u'r side bebi precis som du alltid finns där när jag behöver dig, tanx ♥

Youngsters . .

Helgen börjar närma sig och jag längtar efter lite tid från work, näst sista natten nu och hoppas på att den ska gå fort. Llla syster är taggad som alltid inför en helg men eftersom d inte händer så ofta att man själv faktiskt svänger sina lurrviga så kan jag inte annat än instämma och dela hennes pepp även om alla vet att they yust don't cut it när d gäller att hålla sig på samma nivå som the grownupz som man kan se här, små syskon som har kastat in handduken så hoppas på en helg full med fina och roliga minnen :) (Styvsvärmor ska baka sin underbart goda maräng-mandel-grädd-bakelse-tårt-liknande så vet att d iallafall blir nått att minnas :p)


eat him up . .



Gud vad jag vill hem nu, d börjar nästan kännas som att jag har spenderat fler timmar på jobbet än hemma nu den senaste tiden och saknar verkligen att få ha lite tiden att bara vara hemma och inte behöva stressa till jobbet utan kunna njuta av att bara fördriva tiden med älsklingen. Vill sätta på mig my pijayz och krypa ner hos bebi. Haha min lilla sötnos, ibland är han bara för gullig, hans morgonhumör är nog d värsta ever så när jag kommer hem så brukar d inte vara d bästa mottagande jag får men kan aldrig bli riktigt grining på han för han är så söt när han med sitt grumpy mood och plutande underläpp tittar på mig anklagande blick för att jag har stört hans beauty sleep så d enda jag vill göra är att pussa honom.  he he feel the luuv bebi :P

Han är mitt hjärta och älskar honom med allt som är han, kan knappt fatta att älsklingen fyller 25 nu, tiden går så himla fort och kan inte annat än säga att jag njuter av varje sekund vi har tillsammans. Ska se till att han får veta d på ett mer hansfast sätt än bara ord när jag vaknar upp idag, en skön ryggmassage är väl om inte kärlek så säg eller vad tycker du bebi ;) 


RSS 2.0