viajar

Så var man hemma, att resa bort, om så bara för några dagar gör fan under. Lite romantik och en hel del go mat hann vi med och bodde på ett jätte fancy hotell där man kunde glömma bort vardagen för en stund (och få väldens största frukost att välja på, guuud vad jag åt). Fast själva resandet var väll inte så himla kul, byta bussar, hinna med flyg och försöka hitta är ganska jobbigt och svårt (råkade sätta älsklingen på fel buss en gång så han fick en guidad tur fram och tillbaka he he) men annars var det riktigt skönt men måste säga att priserna på Arlanda är fan inte att leka med, 150 spänn för en jävla räkmacka är helt sinnes men men dom är juh väl medvetna om att när man är där så finns det juh som inte så mycket annat att välja på så det är juh bara att punga upp och se glad ut, är man hungrig så är man. Men nu är vi tillbaka, haft tvätt tid hela dagen och så hanns det med en tur fram och tillbaka till mami för att hämta lite mer möbler. Nu är det bara att hålla tummarna att spegeln faktiskt stannar uppe på väggen när vi nu kommer på HUR vi ska få dit den, väger fan bly och lite till.
på flygplanet, up up and away, me and my bebi på ett äventyr.

empapelar

Köket blev så ruggigt bra, efter att grabbarna (mest bebi) dolat på igår ser det inte ens ut som som att det ska vara vårat kök utan mer som ett sånt kök man ser i tidningar :D Imorgon blir det att kliva upp äkligt tidigt för måste ner på stan på ett möte medans älsklingen får ligga kvar hemma och mysa under täcket, väldigt orättvist men blir inte så länge eftersom daddy kommer och ska hälsa på och titta hur det blev nu när det har börjat se ut mer som en lägenhet och mindre som en byggarbetsplats.
och så här blev det, tillsammans med vårat nya bord blev det grymt bra
Lycklig för visste så fort jag såg den här tapeten att jag bara måste ha den i köket och det blev precis lika bra som i mitt huvud, tanx bebi för att du är så bäst och fixade det till oss :)

Onsdag och . .

Jaha så var det Onsdag och halva veckan har gått åt till att bara packa upp och sortera och packa ner igen, puhuu börjar känna att man är lite less nu men då grabbarna i detta nu håller på att få upp fondväggen i köket hyser jag ändå hopp om att snart få se ljuset i tunneln så att säga. Guud vad nöjd jag är med tapeten vi valde, blir så himla fint :)
När vi ändå var på stan tidigare passade jag på att shoppa lite inför helgen då vi ska fira lillebror till bebi med middag ute, ett jätte fint linne och så ett par tajt som kändes lagomt varma (gillar verkligen inte att frysa) med lite detaljer längs med benen. Hittade dessutom ett jätte jätte fint armband och halsband på glitter men försöker flörta mig till det av älsklingen *blink, blink* he he ;P
Lägger upp lite bilder sen på hur fondväggen ser ut i köket, natt natt

110307

Ja, vad kan man säga ? Det gick bättre än jag trott men sämre än jag hade hoppats men men, bara att fortsätta kämpa för ska fan inte ge mig i den här saken. Dålig attityd, inte kunna sammarbeta med andra, pyttsan och en hel massa bullpoppie säger jag bara.
Min nya darling från Bikbok, så snygg att man bara måste älska den :D

kärleken

Fick idag ännu en nalle till min samling av bebi, älskar dessa små och gulliga nallar med små texter och ord och mellan oss har dom en alldeles speciell innebörd.

a new week . .

Guuud hela veckans dagar är typ full späckade och så ska man försöka få till det i lägenheten samtidigt, kommer vara som en jävla zombi känns det som. Måndagens möte kommer avgöra hur det blir och vad som kommer göras. Veta att jag måste försöka bita mig i tungan men är så arg att jag inte vet hur det nu kommer gå, som tur är kommer kloka svärmor med annars hade jag nog inte ens vågat gå. Att sätta sig själv på en jävla pedistal för att man sitter på en maktposition och utnyttja det faktum är så fel på så många sätt. Vi får se om det finns någon rättvisa eller om vi ändå lever i någon sorts jävla u-land utan demokrati och rättvisa.
Just ja, inhandlat en ny älskling, väska från bikbok som är så ruggigt snygg. Lycklig :D

äntligen

Fy vad skönt, målarna är klara med tapetseringen och målningen i lägenheten så nu kan vi börja städa upp och möblera, hela dagen har vi farit runt för att titta på ett nytt köksbord och stolar och tror vi hittat en vinnare även om vi måste klura lite på det ett tag. Sen hade jag juh hittat den perfekta hatthylla men tror ni inte att just den då var slut i hela jävla stan? Så nu blir det att vänta tills mitten av Mars innan vi kan inhandla den för ska bara ha den har jag bestämt mig för. Har som en bild i huvudet av hur det är tänkt att se ut i slutändan och då ska det fan bli så åxå,  då får det ta lite längre tid istället innan vi är klara bara det blir som man verkligen vill ha det. Har fått fria tygla av älsklingen att göra som jag vill så länge han godkänner mina påhitt innan jag gör något och har en hel skiss i huvuvdet över hur det ska se ut innan vi är klara. BTW. skorna jag nämde i tidigare inlägg, me luv them. Kommer absolut bli sommarens älsklingar, huuur sköna som helst och så jätte fina på.

come to mama . .

Imorgon blir det att hämta paketet från hm, längtat halvt ihjäl mig nu i typ en månad. Många nya favoriter till sommaren tror jag med bland annat ett par skor jag kommer bosätta mig i :P
Bebi får åxå hem lite nya sommarkläder men vet inte riktigt om det kommer bli hans nya favvokläder direkt även om jag har mina förhoppningar, för han kommer bli sååå het i dom.
Dessa med tröjan han fick av moi blir till en real kombo som heter duga, älskar bebi i vitt. Fast jag tror han är lite skeptisk mot vita jeans men det ska jag nog kunna råda bot på :)

110303

Beslutågren i mitt huvud, har sneglat på en väska från bikbok nu ett tag men varit lite osäker på den för att den är så himla uppseendeväckande med alla fransar men hade bestämt mig att den nog ändå skulle få följa med mig hem för att den kommer bli en perfekt sommarväska men så jag gick jag in på hm's hemsida och nu vetv jag varken ut lr in, fransar lr inte fransar, svart lr mörktläder ?

insolente

Vad man ger är vad man får, respektlöshet ger inte i gengäld respekt.
Morgondagen hoppas jag bjuder på roligheter, ibland händer det juh faktiskt bra saker åxå.

Kebabpizza äger . .

Jag och bebi har provat på våran pizzeria som ligger just utanför dörren och vi har upptäckt att dom nog har Ume's goaste kebabpizza, eller iallafall bland dom bästa tre, minst. Guuud vilken pizza och så deras vitlöksås till, mmm ruggigt gott kan jag lova. Är nu efter allt onyttigt i skrikande behov av att röra på mig, lite body step och skulle vara riktigt skönt att få springa en halv timme men det är fortfarande liiite för kallt för mig ute men kanske om vi skulle kunna fixa en nyckel av kvartersvärden så vi kan kolla in gymmet som finns här och som tydligen ska vara riktigt sweet så kan man juh hoppas på att det iallafall ska finnas ett löpband. *hoppas, hoppas*
Tror jag ska överraska älsklingen med en massage för att han varit så duktig och burit ut det sista till förrådet idag, och så vet jag att han fiskat efter en massage sen flytten så nu känns det som på tiden att han får den.

rabioso

När man är tillräkligt arg finns det bara en av två saker att göra, skrika eller gråta och är nu less på att gråta för inte hjälper det ett piz. Och så har någon mage att fråga varför jag låter så upprörd, är inte upprörd utan less intill det stadiumet att jag skulle kunna döda *gaahaa*.

RSS 2.0