kill 'em all and take the rekord . . .

Asså är d här verkligt. Snö. Nu? och hela jävla dagen till råga på allt, helt sjukt och inte så lite deprimerande för jag har siktat in mig riktigt hårt på att d ska vara vår och snart värme och sol för att komma mig upp ur den här mörker deppen som jag alltid verkar få när d har varit mörkt å kallt lite för länge för min smak å så kommer d snö *suck*. Enda som gjorde att inte hela min värld tog å rasade ihop totalt var att jag å Jenny for och hämtade ut kläderna och gissa vad jag är nöjd. Jackan är så sjukt fin och tröjan visade sig vara snyggare än vad jag hade väntat mig, färgen går nästan mot självlysande i en röd-rosa ton så kommer bli hur snygg som helst till ett par svarta jeans och en svart kavaj över. Den kommer verkligen tt bryta av och stå ut mot allt d svarta på ett riktigt snyggt vis, i luv it :D
Nu är d BB och efter d ska jag och älsklingen ta och mysa ner oss i soffan med lite maikyr och titta på The darkest hours som verkar rätt cool, har velat se den ett tag men hade faktiskt glömt bort den totalt så när jag tittade runt och upptäckte den på nytt så blev jag rå nöjd. Blir inte bättre än en bra film, sköna filtar och älsklingen som håller om en medans man pysslar lite med han.

Agifttosomeonespecial . . .

Den här parfymen luktar så sjukt gott, fick med ett prov när jag beställde min donna parfym förra året och har inte riktigt kunna släppa den. Bebi har "sin" doft aqua men han skulle gärna få lukta denna ibland åxå, maybe . . .

. . .

Ja så är natten snart slut, längtar hem för en "natt" macka och få gosa ner mig i sängen med älsklingen. Dom sista timmarna går alltid så himla sakta, som att klockan med vett och vilje går x-tra sakta på pin chii bara för att man vet att snart snart är man ledig ett tag.
Dessa goodies väntar på mig hos J när vi har vaknat, lääängtat :D
Och då jag nu har looovat att d inte ska bli något mer shopoholice beteende från min sida på ett tag så kan jag inte annat än hålla tummarna och önska mig dessa små söta saker i födelsedagspresent. Ett tag kvar tills dess men man kan juh vara ute i god tid och ordna sånna i förväg vet ni, mamiii ;)
Ps. Skulle kunna leva i dessa under hela sommaren, guuud vad jag önskar mig dem ett par mindre ändringar så är dom perfect . .

anhelar . . .

Bio med sis och gissa vad som följde med oss in, så klar blev d en bacon OCH en sour cream chips. Var juh som tvungen att dela med mig men tror nog ändå d var jag som tog större delen av vårat byte :P


Idag så börjades dagen med att än en gång bli väckt av att min odrägliga lilla syster får upp oss ur sängen för att hon ska komma förbi, hon som nu mera är skyldig mig big big BIG time(typ som resten av hennes liv kanske)efter att hon med perfekt perfidious little words fick mig till att göra något som visade sig vara rätt så jobbigt och inte så lite tråkigt. I luve her så klart men ibland kan små syskon verkligen vara lite av en pain i the ass om jag får säga d.
Just nu längtar jag bara verkligen efter vår och sommar så jag och älsklingen kan börja fara ut till stugan och njuta av lite värme och varandras sällskap, och ska detta år se till att jag tar bebis rekord i fiske(försöka duger juh iallafall och man kan juh drömma)kan knappt bärga mig så mycket längtar jag. D är så himla mysigt och man uppskattar varandras sällskap på ett annat sätt när man är där plus att d verkligen är romatiskt, grillning i skogen, små matsäckar att äta medans man är ute med båten och paddla kanot. Inge tv eller internet, inge jobb eller gäster som kommer å går utan man roar varandra och pratar om olika saker och verkligen ger varandra tid. Jag klagar inte på vårat liv eller våra vänner och syskon, skulle inte vilja byta för allt i världen men d är något verkligt speciellt med att få vara där ute, tillsammans.

How come . .

Hur är d möjligt att man efter alla år fortfarande kan vara så där härligt nykär? Gjorde mig i ordning för att fara till jobbet och skulle som bäst säga hej då till min älskling när d hela urartade till en kvarts bus och kyssande, fjärlarna far som tokiga runt runt i magen och jag är lika nervös och förväntansfull som den där vintern då vi kysstes för första gången. D är detta som gör mig så övertygad om att d är vi 4ever, han får mig fortfarande att känna mig som den finaste i världen, som att d är han som har vunnit första pris när d egentligen är jag som har gjort d.

your fist is big but my gun's bigger, ya'll find out when I pull the trigger . .

Har lidit av en släng "latmask" i några dagar men tror jag håller på att tillfriskna nu, igår var d måndag och som vanligt så innebar d tvätt tid men var så olidligt jobbigt att jag bara orkade med fyra maskiner så nu har jag något roligt att se fram emot nästan vecka, ännu mer tvätt :p
Idag har jag och min älskling däremot hunnit med hur mycket som helst så nu skiner hela lägenheten och så har vi dessutom hunnit med att fara till banken och fixat en del(detta har vi nu tagit satts i ungefär en vecka eller två innan vi fått tummer ur **** och fått d gjort)så vi har verkligen förtjänat en mysstund framför tvn och MI4:an senare :)

. . .

Ska försöka hålla mig vaken i natt med ett sprillans nytt avsnitt av vampire diaries och så lite kult med Buffy men d enda jag egentligen vill är att få vara hemma med min älskling. Har ont i huvudet och kroppen skriker efter mer sömn, ska ta ett ordentligt snack med min väna lilla syster om vad jag tycker om att bli väckt sju tusen ggr av att hon skricker och håller på. U don't mess with me när jag behöver min sömn för att orka ta mig till jobbet, men lever ändå till viss del på att jag äntligen fick en somas från Ängen(som jag har tjatat om nu i säkert en vecka) :p

tolittleoftheofthegoodandtomutch . . .

Det enda jag vill just nu är att bara få kasta in the towl och erkänna att jag tigger om kärlek från kärleken och en hel del tycka synd om mig från honom. Jag vill få bete mig som en femåring  och bara få en massa hålla-om-mig-och-bara-hålla-med-mig från hans håll och ge en jävla massa kärlek tillbaka, så han kräks av all kärlek och har d upp till halsen(då ska jag trycka ner lite till). Trött så ögonen nästan går i kors, alldeles för lite sömn så nu är d ill fast hem så jag kan få kasta mig i sängen och go down under.

I kick the ass who mess with my sister, that my privilege . . .

Den här dagen har blivit hel knäpp, ingen sömn nästan och lyckades försova mig fast man hade ställt alarmet två x-tra ggr men hade på något vis sovit mig igenom till och med d utan att ens komma ihåg att jag har stängt v dom när dom har ringt(då är man trött vill jag lova), blir väckt att att telefonen ringer och hör hur någon frågar vars jag är. D enda jag svarar är att jag är där på 10 minuter(vilket så klart var bullpoopie men kan bara inte säga något annat, måste på d här möte och kan inte säga att d tar minst 30 minuter att ta mig dit) kom för sent till mötet med en si så där 55 minuter men har sån tur att dom hade stannat en stund för att ge mig en chans att hinna dit så fick äntligen detta gjort så nu håller vi bara tummarna och kan bara hoppas å se vad d blir. Ännu en helg jag måste lämna mig älskling i händerna på på dom vilda hulliganerna och har liiiite oro över vad dom kan ta sig till men känner tilltro på att bebi alltid vet vad han gör(hoppas jag :p)och lilla syster är åxå ute ännu en helg och gör gatorna osäkra för vanligt folk så se upp alla där ute nu, hi hi . .

what happand in . . .

Ja vad ska man säga, gårdagen bjöd på god mat(jag åt så jag tror jag skulle kunna leva på't tills nästa vecka lr längre), trevliga lekar och roligt sällskap men guuud vad jag mår dåligt idag och tror inte jag är den enda. D absolut bästa med kvällen måste endå vara att jag som ALDRIG dricker i princip lyckades med konstycket att dels hålla mig full all the way utan att däcka eller käkas OCH supa en del under bordet som borde ha tagit mee med hur mycket som helst :p
Den goda maten . .
och in i dimman . .
dragna damer, yaaoo
lilla syster och nyktra stora syster
. . .  didn't make it all the way
sliiiiiten och trött, yes

I don't care what people say about me, u and me belong together . .

Jag tar kvällens imorgon, eller ja, idag fast senare(massor senare då)mycket vet jag inte här i livet men att jag är den som har tur som har en sån kille som bebi, d vet jag. Då spelar d ingen roll vad som än händer.

ochuturdimmankomman . . .

sliten, ja. Pigg, neeee . .

sure it's true,I never play to loose so what part of back off wasn't understood to u?

Jag längtar mig sjuk efter att få komma hem till älsklingen, var sååå inställd på att få vara hemma och ha our time tillsammans så natten i natt blev dubbelt så jobbig när jag vet att jag egentligen skulle ha fått lega å gosats med bebi min om jag inte hade varit tvungen att jobba.
Ja ja har juh iallafall mina avsnitt av grey's å vamp diaries att kolla på för att få natten att gå, saknar min bebi och önskar jag var där med honom just nu men får härda dom sista två och en halv timmarna innan man får sätta sig på bussen hem och joina honom. Mina ögon brinner nästan, så trött börjar jag faktiskt vara *suck*

cause we ain't ever seen the best of days . .

jaha då blev man utringd för jobb, jag som trodde jag skulle få vara hem med bebi och ha mysfredag men icke d inte så nu ska jag ta och packa väskan och snart dra mig dit. Men får försöka tagga inför morgondagen under natten istället, älsklingens lillebror som fyllt år å ska firas å så är d personalfesten med en massa mat att se fram emot men såg fram emot en kväll under filten med bebi när och en bra film, d var d jag egentligen behövde kände jag men men, u don't always get what u want . . .

I am just where I belong . . .


blame it on my add . . .

Har ni någon gång fått en sån där känsla av att allt på nått vis är helt surrealistisk,  av att världen på någotvis har tagit paus och allt d som händer är något helt annat än d som borde vara och även om man har den här känslan så går d inte att ändra på sig eller någonting som händer. För man kan inte greppa att d händer, vad som händer. Jag har några sådana stunder till och från och just nu har jag två sådana, samtidigt(liite förvirrande i can tell ya). Jag går som på, ja jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, i'm flying high on the luv of my life och d är så overkligt att man ska kunna få vara så lycklig att jag knappt ibland kan ta in d men å andra sidan så finns d händelser som inträffar som får mitt huvud att snurra och bara gör mig förrvirrad och ja, som får mig att ifråga sätta en massa förutfattade menningar å tankesätt. Jag tackar gud att jag har min kärlek som hjälper mig igenom allt vad jag möts av och allt vad livet kan ge.

when it's all falls down . . .

Vad gör man när hela ens liv rasar som ett korthus och alla dom välbekanta sidorna plötsligt vänds och får okända uttryck och bilder, vad är d tänkt att man ska göra när man helt plötsligt inte kan göra någonting alls? Jag vet att förändring ska föreställa nått som är bra, något alla ska sträva efter, att utan förändring stannar allt upp och vi skulle aldrig utvecklas. Vet ni vad, fuck that, jag hatar förändring, jag kanske tycker om d precis som d är. If it's not broken why try to fix it? Men som d visar sig så är saker å ting inte alltid som man tror, d man alltid har sett kan egentligen visa sig vara någontling helt annat och d som varit helt kan bli trasigt . . .

when mama comes u better behave . .

en heldag med familjen blev d, mami m. resten skulle komma in för att hämta hem lillan och dricka en kopp kaffe. Blev istället en att dom stannade för både den där kaffekoppen ggr 2, mat och Magnus med mina bröder hann med att spel sig igenom en ny level. I luv my family men att bli väckt av att dom snart är framme hos en och sen ha huset full sen man iprincip slått upp ögonen tills d nästan är läggdax igen tär lite grann på en, och min stackars älskling som egentligen vill vakna i lugn å ro och behöver minst en timme på sig för att känna sig levande fick stå ut med dem alla hela dagen. Han är verkligen den absolut bästaste, även om jag måste säga att d verkligen var sweet att få ha mami hos mig en stund och hinna umgås(är en sån mammagris alltså, haha)och träffa lillebror som snart flyttar(så d var skönt)så förtjänar bebi verkligen något alldeles x-tra efter denna dag. Han förstår sig på mig som ingen annan och vet alltid vad jag behöver för att må bra och har verkligen njutit av den här ledigheten då vi mest har suttit i soffan å myst med varandra och tagit igen tid från när jag jobbat.

spook . .

Sitter i soffan och myser med älsklingen framför en ny serie som verkar vara en ny följa-serie, älskar när d är lite si-fi, deckatliknande. Lillasyster har varit förbi på en liten visit och hann dessutom med att äta middag med oss, bulan ligger och sover helt utslagen på bädden och så fort jag tar ut henne för att rastas så sätter hon sig i första snöhög å kissar för tt sen kasta sig mot dörren in igen efter långpromenaden vi tog oss ut på tidigare idag. Tror hon tycker d var mer än nog med motion för dagen :p

Two of a kind . .

Så himla skönt, jag känner mig som en ny människa efter en hel nattsömn och så vaknar man upp till strålande sol och en gosig älskling och kelsjuk bäbis, kan d bli bättre :D
Plus att vi fick en liten besökare på morgonkvisten och under resten av dagen var d full rull som gällde, bulan var lite skeptiskt till en början men sen efter att vi gick ut i d sköna vädret så tinade hon upp och var med på noterna och busade av sig rejält. Även om hon titt som tätt visade vem som är bossen ifall Itan skulle ha glömt bort d, så roligt d är att ha dom båda, min lilla bäbis och så hennes bäbis. Dom är så himla lika i teckning och färger fast Ita börjar redan vara nästan större än Julia så tror hon kommer bli en fullstor dvärgtax medans Jullan är kanintax. dom är nästan lika stora d som skiljer är att Julia är tjockis i gemförelse och Itan är lite högre annars är d kusligt vad lika dom är varandra när dom sitter brevid varandra. Itan blev lite ledsen när husse sen kom för att hämta hem henne, hon hade INTE lekt klart enligt henne medans man riktigt såg hur bulan pustade ut och tyckte d var skönt att få ha all uppmärksamhet av oss båda för sig själv igen. Hon är verkligen inte van vid att behöva dela med sig, av någonting alls.

. . .

Har införskaffat nya linnen, hur sköna som helst i både vitt och svart som kommer bli älsklingslinnerna under sommaren kan jag lova.
Måndag redan och som vanligt så håller jag på med tvätten, måste ta och stryka en massa sängkläder åxå eftersom jag var lat senaste gången jag tvättade och inte ides göra d då så nu får jag ta straffet för den latheten. Men d gör inte så mycket egentligen eftersom jag älskar känslan av nystykta sängkläder när man kryper ner i en renbäddad säng så mycket. D har varit helt sjukt fint väder ute idag så vi har tagit hela två långpromenader med lillbulan, lr snarare dragit henne med på dessa turer eftersom hon bara ytterst motvilligt rör på sig. *suck* min hund har blivit tjock, jag vet att d är vanlig och händer efter att man strereliserar dom men kan inte låta bli att undra om d inte kan till en del(en ganska stor del)vara min mamis fel för jag vet hur mycket hon skämmer bort familjen och kan knappast tro att Julia är något undantag. Nu när hon är här har hon blivit satt på diet och light training och hon ger mig evil eye varje gång jag ska ta ut henne, jag hoppas på att hinna få någon sorts resultat innan hon ska hem till mami igen.
Har varit hemma från jobbet för första gången sen, ja på över ett år och känns helt sjukt att inte gå till jobbet när man vet att man egentligen ska jobba. Denna hand, ibland gör d fan så ont att jag funderar på att yxa av den bara för att slippa. Fattar inte att d fortfarande kan göra ont, kommer d aldrig gå över tänker man men enligt dr. så kommer d nog aldrig d nej så d är bara att bita ihop.

Halka, någon ?

Har man inte världens gulligaste kille kanske, vem om inte han var så snäll att han ordna till my walking closet så allt var prydligt upphängt efter att tätningsgubbarna hade gjort jobbet och farit imorse. Måste tänka ut något bra in return men får nog ta och suga på den karamellen ett tag för ska se till att d blir något riktigt bra, har varit ett riktigt helvete dom senaste veckorna och älsklingen har varit en riktig darling och bara varit helt underbar. Han förtjänar något speciellt som tack och för att han fått mig att orka, bara genom att vara han. Antar att d ligger tre trötta grisar i gästrummet just nu efter en "hård"(he he)natt på house of rock, hoppas nu bara dom inte lyckas väcka oss/lr kanske bara jag som kommer vara slut innan man känner sig redo att stiga upp även om jag ändå måste upp någolunda tidigt mot vad jag brukar göra.Men har sån himla tur att jag fick ta big daddys bil till jobbet och lyckas undslippa bussen ännu en natt vilket ger mig iallafall en x-tra timme att sova. Hatar verkligen d här med att behöva ta buss, man måste fara minst en timme INNAN man börjar jobbet och sen tar d en timme att ta sig hem när man har slutat.
BTW. varför sandas d aldrig på bostadens parkeringar och områden? Höll fan på att halka ihäl mig när jag skulle försöka ta mig ut från Jennys parkering, och då snackar vi alltså EFTER att jag hade parkerat bilen och klivit ut. Höll inte på att ta mig därifrån, d var seriöst nästan så att d enda jag behövde göra för att ta mig från bilen till vägen över parkeringen var att ställa mig i medvind och bre ut mig i min stora fluffiga jacka och låta vinden blåsa mig över parkeringen, så halt var d.

120302

Kommer få ett psykbryt när jag kliver innanför dörren och möts av koaset som råder med ALLA mina skor och kläder som ligger huller och buller där dom fick plats efter att jag hade tagit ut dom ur klädkammaren, d ska tätas där inne och i köket i dag så allt skulle ut. Hatar när d ser ut som skit när man kommer hem, vill att d ska vara fint för att jag ska kunna ha någon ro i kroppen, annars kliar d bara i fingrarna på mig att få ordna till och städa tills jag är nöjd. Tvångssyndrom, yes siir.
Nu äntligen så ska man få sluta och fara hem till min underbaraste och joina honom i sängen och tack vara super gulliga och söta Jenny som lånade ut bilen slipper man ta bussen och är hemma på ett litet kick istället för en timme senare , undrar bara när man blir väckt av dessa tätningsgubbar? bye bye nu blir d att snarka :p

regresar

Älskade bäbis kommer hem till mamma för en stund, har saknat henne nanting även om jag vet om att hon har d hur bra som helst hemma hos mami så är d inte samma sak så ska bli helt underbart att få ha henne för en stund. Den absolut finaste hunden i hela världen, jag hatar att bebi ska vara allergisk så hon måste vara borta från mig men älsklingen kommer ändå i första hand, alltid och d valet skulle jag göra hundra gånger om. Och jag träffar henne ändå så pass ofta att jag får små stunder att leva på, som nu så ska verkligen ta till vara på den tiden och jag vet att älsklingen kommer göra samma sak då han åxå har fått sitt hjärta stulet av denna lilla underbara hund. Hela helgen blir promenader(ska se upp så jag inte halkar ihjäl mig bara)och mysstunder med bäsen och älsklingen plus då att jobba *suck* men d är bara att bita ihop den lilla delen och gilla läget.

RSS 2.0