120130

Varit dålig på min update på bloggen man har bara varit så mycket going att d inte har varit min prio ett helt enkelt, jobbat som ett cp men ett helt sjukt schema där d inte varit många dagar mellan varven och så närmar sig bebis B-day åxå. Jag känner mig som den absolut sämsta flickvännen ever då jag knappt har orkat idas byta från pyjamas på mornarna än mindre skämma bort min älskling som har d största tålamodet med mig och verkligen förstjänar d så efter dessa sista fyra dagar av hell veckorna som varit ska jag vara hans passopp för en dag och bara skämma bort han max plus att lägenheten verkligen är i skrikande behov av en riktig storstädning med dammvippan och svabben för har bara inte haft någon enusiasm att lägga ner på städning någon längre stund, har typ räckt till att dammsuga och torka borden och liknande. Nu ska jag få kasta mig på bussen hem och sen gosa ner mig hos min underbaraste.
Natt natt

120124

Varit runt på stan idag för att skanna av vad jag ska ge till bebi i present, har hittat en sak jag tror jag kommer älska och som verkligen åxå säger hur mycket han är för mig men vet fortfarande inte riktigt om d är rätt så ska ta å sova på saken tills imorogn då d bär ner dit igen. Hitta åxå så klart något åt mig själv när jag härjade runt bland butikerna(mycket för att vara ärlig) men la band på mig själv men nu när Rut.m.flr äntligen har fått in fler av sina råå sköna å snygga treggings så måste jag nästan slå till innan dom är slut igen, dom far alltid i min storlek på typ 10 röda . .

Noooo . .

paniiiik, vill inte att d ska bli onsdag, vill ha fler dagar hemma med älsklingen.

cargar

Detta är precis vad jag behöver . . .ska ge min kärlek vad han förtjänar, en skön pedikyr och en liten massage. Kollar runt när jag ska ta min lillskit till lilla syster och låta henne få den där gaddningen jag har mutat henne med nu i typ 2 år, trodde aldrig hon skulle klara d men hon är gjord av stål när d kommer till att få nått hon bill hah så nu är d bara för moi att punga upp och hålla my end of the deal.

Soon . . .

                                                                          




Söndag så borde vara sista natten för mig innan jag får ta lite välbehövlig vila i två dagar och tid med min älskling innan d blir dax att dra sig till jobbet igen men vinter innebär förkylningar och andra sjukdomar så kanske måste man in å jobba imorgon natt ändå vilken inte känns så peppande. Även om jag inte har något emot pengarna d ger så kommer d bli mer jobb i sträck än vad som är klokt och vad jag har lust till, fast har juh jobbat fler nätter än så i ett sträck förut så måste jag hoppa in så vet jag iallafall att jag inte dör av d även om man blir liiiite knäckt dom sista nätterna. D jag däremot just nu verkligen ser framemot är bebis b-day, förra året så var han juh och hälsade på the gays i Norge och firade där borta så missade den och fick nöja mig med en live sång till honom över msn(vilket inte riktigt var d samma som att få väcka honom med sång å pussar på hans speciella dag). Med andra ord så tar jag igen den missade födelsedagen detta år å så fyllar han juh jämna 25(gubbsträcket) så vi ska fira på riktigt i år, vet inte riktigt vad d blir att hitta på men något skoj blir d iallafall. Har gnuggat geniknölarna ett bra tag nu gällande vad jag ska ge min lilla älskling i present å har kommit fram till två alternativ, vet bara inte riktigt än vilket av dem d ska bli, hmm vilket dilemma, att ge honom d jag tror han vill ha eller ge honom d jag VET att jag vill att han ska ha. Haha ja ja d är inte alltid lätt :p  

Efter att ha jobbat fyra nätter nu så saknar jag älsklingen nanting, blir att binda fast honom i soffan imorgon så han inte kan smita eftersom jag vill ha honom brevid mig hela kvällen å ta igen kvällarnas mys framför tvn som jag har missat för att jag varit på jobbet. D finns ingenting bättre än en skål med godis, en bra film lr ett avsnitt av favvo serien och bebi som håller om mig, luv it.






 

 

 

 


hunger . .

Ha ha sen igår har jag ord som ir, vas, va, vamos och ser tillsammans med råd som "när d gäller du form slutar ordet med s" och "när d gäller de form slutar d med en n", tror jag lärde mig vartenda jävla ord av dom oregelbunda glosorna jag hjälpte lilla syster plugga på igår kväll som hon skulle kunna tills idag och nu sitter dom där, inpluggade och lärda *suck*. Jag undrar om d fastnade lika klistrat för min sis?
Den här sista timmen går alltid så himla sakta, d enda jag vill är att få komma hem till min älskling och joina honom i sängen. Fast tror jag måste kasta i mig nått att äta dock innan jag dyker ner där för magen kurrar värre än en motorsåg just nu. Hur kommer d sig att så fort jag är på ett avstånd som överstiger fem-minuter-från-en-kram avstånd från min mutz nästan börjar känna mig sjuk? Hans närhet är som för mig vad vitaminer är för andra, d är hälsosamt för en. Finns nog ingenting annat här i världen som gör en så lycklig och tillfreds med livet som kärlek. Tur för mig med andra ord eftersom min älskling överröser mig med just d hela tiden, mer än vad jag förstjänar kanske men försöker bevisa att jag är värt d, så jag är lycklig mest hela tiden eftersom jag har honom. Love my bebi ever and ever . . .


120118

Blev så lycklig idag då jag hittade en älsklingströja på rea, slog så klart till och köpte den så nu har jag två av samma, dock i olika färger. Mitt efterlängtade paket från eleven kom idag åxå så nu går jag och sniffar på mig själv and I smell goood kan jag lova, älskar verkligen sergio's Donna och jag tror att älsklingen åxå gillade den vilket är ett big plus. Suttit och exprementerat på lillsis ögonbryn med mitt ögonbrynspuderkit, svårare än vad man kan tro men blir grymt snyggt  om man får till d rätt, kommer nog aldrig använda mig av en ögonbrynspenna ever again nu när jag har vax och ögonbrynspuder i min need to have-väska(måste bara lära mig behärska konsten att måla med pensel först dock) :)
Jag vet att jag kanske kan vara liiiite bortskämd av min bebi men jag tor inte han har något emot d, han tycker om att se mig glad och överraska mig så å jag skämmer bort han precis lika mycket fast d kanske inte just gäller kläder och smink :p
Luuv u älskling, tack för att du är just du . .

Grow up . .

Upp tidigt imorgon om jag å älskligen ska hinna med allt som bara måste göras, lämna ett packet på bussterminalen, fara förbi vårdcentralen, hinna på ett möte och så skriva om några papper på jobbet. Laddar dessutom mina batterier inför jobb maratonet som komma skall, jag vet inte riktigt hur d här kommer att gå men d blir väl att bara bita ihop. När jag sprang runt och handlade hem lite mat å annat nödvändigt idag så följde Garniers nya BB cream med i farten, allt jag har hört om den är bara positivt så nu ska vi se om den verkligen är så bra som d sägs. Jag tycker d låter så himla skönt att bara kunna smörja sig precis som med en vanlig dagkräm men ändå få samma resultat som av att använda en dagkräm, foundation och highlighter för jag brukar inte orka hålla på å sminka mig när jag kliver upp och är stressad, då vill jag bara att allt ska gå fort så jag kan få en chans att andas ut å klar men samtidigt så vill jag slippa se alldeles nyvaken ut, vara röd om näsan lr ha rosiga kinder. Tycker faktiskt den täcker riktigt fint, inte så d ser sminkat ut utan bara lent och med en jämn färg så tror den kommer bli min nya vapendragare.
Fick höra något som tyvärr gjorde mig ganska självgod, jag vet att d inte är ett speciellt fint personlighetsdrag men jag kan bara inte låta bli att klappa mig själv på huvudet när jag har den vuxna å förnuftiga inställningen och motsatt part bara beter sig ungeför som jag skulle kunna förvänta mig att min sextonåriga lilla syster skulle göra.
käka mera popcorn å väx till dig, du är inte på högstadiet längre . .

120115

Snart är d dax att börja röra sig mot jobbet, känner ingen pepp alls eftersom jag vet att jag börjar på d som bara är början av en mardröm med jobb, kan juh lova att d verkligen inte är läge att bli sjuk nu så är bara att hålla tummarna. Lilla syster var här igår för att lämna tillbaka lite kläder och vissa av dessa(som skulle lånas en helg)har blivit till att varit lånade ett halv år men d är som vanligt när d kommer till min lillsis, hon vet hur hon ska flash dose eyes kan jag lova, klarar aldrig av att vara sur någon längre stund på henne(även om jag vill).
Som belöning för att jag var så duktig och jobbade jul-,mellandagarna och nyårshelgen har jag fått av min älskling en liten klapp(som jag själv fick plocka ihop)med lite beauty stuf och blev verkligen jätte glad, speciellt eftersom jag hittade en parfym som jag verkligen älsklar men inte haft på åratal, Sergio Tacchinni's Donna. D som åxå kom med i packetet är Eyeko Fat balm, Dead sea mud mask från the holy mud company och så ett kit till ögonbrynen från Japonesque(med allt i, brynwax, 2 brynpuder, bryngel, frans- och bryn-borste + brynstenciler) yes lycklig lycklig :D
plus att jag kan behöva d för att ta mig egenom dom här kommande verckorna . . .


Cheez . .

Lördag och håller på med ett försök till att få till en bra lasagne(d brukar alltid bli något fel på den av någon anledning)med massor av ost så nu står den i ugnen och gottar till sig, under tiden ska jag försöka hinna med att dammtorka å dammsuga, bädda rent i sängen å kanske höja mysfaktorn med lite tända ljus. Imorgon är d jobb som gäller så får försöka få lite mystid med min underbaraste innan dess :)

120113

En bra dag för att bara chilla runt hemma i mjukisar och ta hand om sig, och så klart få umgås one on one med min bebi. Gav facet en riktig skrubbning och sen på med en mask från Mario Badescu skin care, calma mask och som är en riktig fettbomb för ansiktet. Precis vad jag behövde för vintern tär verkligen på huden, torrt och flagnigt ansikte är inte direkt någon höjdare så åtgärdade d omg innan hela ansiktet spricker upp som smördeg. D enda som saknas just nu är en riktigt bra film och me i älsklingens famn under fluff-filten men finns absolut inget att se och blir galen på att d aldrig kan komma ut någon ny bra film, den enda filmen som d kan finnas hopp om är real steel även om d inte riiiktigt är den typen av film jag brukar tycka om så ska jag ge den en chans iallafall :p
Jag undrar vad min rara lilla syster har för sig för hyss denna kväll? Eftersom d är första helgen efter att skolan har början kan jag bara anta att dom firar eller sörjer beroende på vilken inställning man har, he he.

buenos días ev'ry one . .

Att vara vaken den här tiden när man försöker ställa om dygnet suger verkligen men nu när jag liks är uppe är frågan, ska jag gå å lägga mig igen eller härda så jag kan somna i natt? För ooo vad frestande d är att få krypa ner under täcket å värmen med min lilla älsklingen . . .

curioso

vilken kuf jag är, sitter alltså och laddar hem alla säsonger av 7th heaven i brist på annat bara för att jag blivit fast framför d på morgonen, då måste jag så klart ladda hem alla dom tidigare säsongerna eftersom d varit typ hundra år sen man såg dom. Så bra är dom faktiskt inte men ändå sitter jag alltså och tittar, har hunnit till säsong 3 nu men pallar inge mer för kvällen plus att d nu finns senaste Grey's att se och d står tusen gånger högre på min "att vilja se-lista" än 7th heaven. Och väntar på att vampire diaries ska komma när som helst nu, hoppas bara jag orkar hålla mig uppe annars får d bli d att något att se framemot att titta på imorgon bitti när man kliver upp. Haken är juh bara att d då mest troligt är 7th heaven och då måste jag juh se d innan jag kan få lov att titta på vamp. diaries fast jag egentligen inte vill, tvångssyndrom jaaa . . .

120112

Phuu så var den utmaningen antagen och vunnen, jag hatar att snyggt hår ska behöva ta sån tid, blää. Bara att tvätta d tar juh nästan en halv timme men d är d värt, i slut ändan iallafall :)
Imorgon fyller min älskade mammi år så måste verkligen komma ihåg att ringa hem innan hon ringer och tycker sig vara lustig å tro att jag har glömt bort d, jag VET att hon fyller år(just nu)d är bara d att jag har en tedens att glömma bort saker lite spordiskt he he :p

morning . .

Frukost och två avsnitt av 7th heaven i soffan och jag känner mig snart vaken, seg startad på morgonen men bara älskar att bara kunna ta d lugnt och hasa runt i pyjamas ett tag innan man har en massa måsten att ta tag i. Tror d blir att duscha håret idag så till d behöver jag minst en timme för att fixa allt med sköljningar, tvättningar å hårinpackning och sen torka d utan att använda en fön(eftersom jag fortfarande inte har fått tummen ur och köpt någon ny sen min krashade). Känns som att d här blir en bra dag, hoppas jag på iallafall :)

rinki tinki tinky . .

ligger i sängen och kollar runt lite på spotify och kom in på disney musik, så nu ligger jag och lyssnar på aristocats "alla snubbar vill juh vara katt" och minns hur jag brukade somna till just denna låt när jag var liten men då var d kassettband som gällde och jag kommer till och med ihåg hur bandet såg ut, det var rött med lable där alla katterna var med runt texten aristocats, gud vad jag lyssnade sönder just den god natt-sagan. Men alla dom där disney sagorna med en liten bok till ägde.

*suck*

Jag hoppas på att få somna tidigt idag, ögonen börjar redan hänga, jag fattar inte riktigt vad d är som har hänt med mig. Tror jag har drabbats av den vanliga vinterdepressionen även om den kom så sen i år att jag trodde jag skulle slippa ifrån den detta år men inte d inte, behöver nog boostra mig själv under solariumet så imorgon ska jag ägna  kvällen åt att ligga å få lite färg å hudcanser istället för att ta hand om tvätt som idag. Snart dax att springa ner och hämta upp d sista å så är man klart för veckans tvättgöra *suck*

L as in Luuuv . .

Att väcka min underbaraste med d bästa rocks, att styka tvätten däremot not so mutch.

120111

Sitter i soffan in my pyjamas under prinssesfilten, tittat på 7th heaven och känner mig aningens dräggig. Dax att ta sig själv i kragen och göra något åt saken och inte bara gräva sig längre ner i träsket så att säga, tror jag början med en skön dusch för d hjälper nästan alltid, mot d värsta iallafall. Och att borsta tänderna känns åxå som en bra ide . .

. . .

One more try, nu läggar jag mig igen och hoppas på att jag bara ska behöva slå igen mina små blå(gröna då da men iallafall)och sen när jag slår upp dom är d morgon helt plötsligt och jag känner mig heeelt utvilad. tur man har the mest boyfriend ever i såna här lägen, luv u.

plzz sleep . .

efter att ha legat å vridit mig i sängen en timme gav jag upp och hasade mig upp och drog på mig min ulliga gulliga fluffiga rosa morgonrock och satte mig i köket, hur kan d här hända? Mina stackars ögon svider och känns som att jag har tvättat dom i grus(dom kan inte gilla mig just nu) men jag kan bara inte somna, kroppen känns som att den skulle kunna springa fram å tillbaka till mamma(och d är typ 20 mil), huvudet brinner men hjärtat är lugnt å lyckligt så jag sitter här och frågar mig själv varför, varför? Snälla rara gud, kan jag inte bara få somna, jag vill inget hellre än att bara få somna för mina ögon orkar knappt hålla upp sig själva utan snart måste jag ta hjälp av tandpetare för att dom inte ska falla igen.
Enda positiva i d hela är att jag har fått upptäcka en ny serie som jag har skrattat åt så tårarna nästan har sprutat, dom skulle ha spruttat om inte dom varit så satans trötta, Suburgatory är juh helt hysterisk roligt. Love it när man driver med steriotyper, ha ha :)

never as it . . .

Guud så less jag blir på att d aldrig bara kan gå som jag vill, att d så sällan bara kan gå som man planerat, för så klart så var min älskade Sony vaio HEEELT slutsåld(överallt) så blev att ta en dator som jag inte var så såld på(en mindre underdrift men)för en dator vara bara ett måste. Den fungerar och gör allt d man kan begära men den är inte min fina vaio, aja d ska säkert köpas dator sen igen vid ett senare tillfälle och då kanske d kan bli en sån då istället. Varit en dagen då egentligen bara har velat sitta hemma i pyjamasen under täcket hemma men var väl kanske bra att få komma ut i lite frisk luft efter går dagens hell, jag har en sån jävla tur att när jag ligger under täcket å grinar över att jag knappt kan tänka och än mindre öppna mina ögon tar min underbaraste kille hand om mig med mat i sängen och massage. U'r the best bebi puss

what u want isn´t always what u get men . . .

ibland får man faktiskt exakt just d. Sen våran bärbara kaputtade strax före jul har jag inte skrivit en endaste rad i bloggen, d är bara för krångligt och jobbigt att skriva från sovrummet där vi har kopplat in stordatorn för att kunna ligga och titta film då vi annars alltid har kunnat kopplat in och ur bärbara enkelt och snabbt när vi har velat se nått men från och med nästa vecka kommer jag hålla er up dated då jag har fått lov av älsklingen att välja den nya bärbara då "d ändå är bara jag som sitter vid den" plus att bebi fick sin speldator som han verkligen ville ha så då blir d mer lika. Och jag får min drömdator, vaio VPCEL2S1E/W, som är så snygg att man bara vill dö. I luv u bebi, tack tack tack älskling :)


RSS 2.0