111128

Mina böcker har kommit och bara väntar på att få hämtas ut så imorgon blir d att äntligen få lägga vantarna på Paolinis sista bok om Eragon, jag har nu väntat i flera år på att han ska få tummen ur *** och skriva klart denna bok så gissa om jag är otålig :p
Idag har jag tagit hand om Jenny's hår och pimpat upp d inför, ja bra blev d då iallafall så nu är jag nästan lite avis för hennes färger vart så himla snyggt och så med den där längden och tjockleken. D tog juh sin lilla tid men står jag och fixar nåns hår i över två timmar så nog fan blir d sjukt bra då, fattas bara annat så nu är hon one hot lady ;)

summertimes . .

Den här bilden får en verkligen att längta efter värme och blå himmel, ha ha min äskling som aldrig tycker d är varm har långärmat på sig fast d var hur hett som helst under nolia-dagarna :p

Så less man kan bli ibland, vissa människo...

Så less man kan bli ibland, vissa människor tror sig kunna bete sig hur som helst alltså *suck* att höra att man ska vara större för att man är en bättre person hjälper inte efter ett viss mått av bullpoppie men visst kan jag nicka och le och hålla med precis som man gör med små barn bara för att göra dom nöjda men borde vi inte ha växt ifrån d vid d här laget och vad finns d för tillfredsställelse med att få rätt bara för att man beter sig som ett små barn och blir behandlad där efter? Jobb jobb jobb nu sitter man i sittsen där man måste välja vilken väg man ska ta, jag väger för och emot men är livrädd för att välja fel. Om man bara kunde se in i framtiden men eftersom d inte går så måste jag innan måndageftermiddag ha fått alla mina svar och känna efter med my gut vad som är rätt för tänker INTE behöva ångra mig över någonting . . .


111123

Suttit och fixar mina nails och försökte få till d så att dom skulle kännas så där härligt mörka och vintriga, mörkblått med skimmer för himlen, stenar för stjärnor och så lite målade mönster för syns skull och blev riktigt nöjd för fick verkligen till d den här gången annars brukar jag sitta där till slut med åtta gjorda naglar och svära över att nagel nr nio blev helt fuckt up och att jag blir tvungen att börja om från början men alla :p
Bebi fick äntligen ta bort sina stygn efter operationen hos tandläkaren så nu skulle han ha varit helt klar men icke d inte, d visade sig att tandis glömt några stygn så nu måste vi fara dit igen så att dom inte sitter kvar där och växer fast. Då kommer d göra tio gånger ondare att ta bort dom(lr är deras tråd som vanlig kirurgtråd och bara lösses upp av sig själv om den får sitta kvar?)så min stackars älskling får suck it up och be a man även om han fruktar för att vara tvungen att gå dit igen så snart. Gjorde riktigt ont för han att ta bort dom stygnen han hade nu så jag förstår att d kanske inte riktigt känns så peppande att dra sig dit igen men måste man så måste man.

Julpyntning

Jag stod och kollade ut genom fönstret och kände mig ganska lat och tillfreds när jag titta in på J's lägenhet och vad tror ni jag såg? Jo hon hade fått upp röda garniner och mysig julbelysning *suck* så d var juh bara att kila ner i förrådet och ta upp lite julsaker, ställa sig och stryka dom jätte fina gardninerna svärmor hade varit förbi med (tanx dom passade verkligen jätte bra) och sätta upp dom för att inte vara sämre jag. Nu måste jag bara hitta några gardiner till vårat sovrum men tror jag redan vet vilka jag vill ha, dom kommer från Indiska och var så där murrigt gråa med lite skimmer i, måste åxå införskaffa in julstjärna jag sett som jag vill ha i köket i fönstret och en ljusstake som jag såg i Ica maxi's reklamblad idag där själva ljusstaken är formad till GOD JUL i vitt och så är det små lampor som lyser uppåt som kommer passa perfa i vardagsrummet. Annars är jag nu (tror jag) klar med att pynta, blir ingen gran i år(kanske mer aktuellt till nästan år)och inget krimskrams för sånt hatar jag verkligen när d är over the top med glitter, kulor som hänger överallt och ljusstakar, ljusslingar och allt möjligt som bara hänger och slänger på varenda tillgänglig yta. Men kan inte annat än säga att jag älskar alla mysiga ljus som lyser i mörkret från allas fönster, är en sån härlig stämning tycker jag :)

ha ha HA, in u'r face . . .

Fan börjar se ett ljuset i tunneln och bara älskar att kunna gnussa saker i facet på folk, this is gonna be good . . .

um certo fresco tradição. . .

Alltid när julen börjar närma sig känner jag mig så långt borta från min familj, jag saknar den där känslan man hade när man var liten och bodde hemma, d där förväntansfulla pirriet i magen. Alla förbredelser man gjorde hemma, i skolan och med kompisar. Jag vet inte om d är att man känner sig gammal och vill känna sig liten igen eller om de är d att man saknar sakerna man gjorde som en i en familj, alla små saker som man upprepande år efter år. Som att äta julgröt på morgonen medans man öppnade ett paket eller titta på medans mammi gjorde julskinkan kvällen före julafton och man fick en macka med senap, rödbetssallad och varm skinka på farmorsbröd innan man gick och la sig eller att jag varje jul tackar nej till älg-tungan och varje år blir jag retad för d av alla men vad d än är så är d dax att göra sina egna traditioner och små ritualer. Vi tillsammans, jag och bebi bildar en egen familj, man ska växa upp, vara vuxen och skapa ett eget hem med en egen familj. Då tycker jag d inte är mer än rätt att skapa sina egna traditioner så i år ska jag inte sakna min familj och önska jag vore hemma i mitt gamla rum, jag ska skapa nya traditioner med älsklingen som vi kan fortsätta med år efter år var eftersom d tillkommer fler medlemmar och fler traditioner. Jag ska ringa min mammi och säga att jag älskar henne och att hon ska hälsa mina små glin till små bröder att jag kommer nästa dag och att dom får sina klappar då istället(kan inte låta bli, jag vet att jag är elak men bara måste få vara med när presenter och klappar öppnas)och att dom ska ha en bra julafton. Det är dax att börja växa och ta d där läskiga klvet även om min mammi alltid kommer vara den punkt i livet jag alltid kan falla tillbaka till, min trygghet när saker går fel och jag behöver höra hennes lugnande röst säga att d bara är att suck it up'.
Jag och bebi, tillsammans är vi en familj. Våran alldeles egna.


At last, done for now . .

Ja ha och så var man snart klar med tvätten för den här gången, gissar på att jag gör bäst i att boka en ny tid inom fem dagar för att slippa ha ett berg av tvätt att ta i tu med nästa gång, phuu vad gör vi för att få så himla mycket tvätt?
När jag satt och kollade runt på tvn lite idag vart jag fast i ett avsnitt av vampire diaries på sexan och bestämde mig för att ta upp den serien från början för jag älskade verkligen den när den kom men sen vart d som bara inte att jag fortsatte följa den av någon anledning. Tror jag hängde med till nånstans i mitten av säsong två och att jag helt enkelt tyckte den vart för seg och tjatig där, ni vet när d egentligen inte händer så mycket utan serien bara står och stampar liksom men nu så vart jag hookade igen så ska ta och kolla från allra första början, säsong ett är juh skit bra å så får jag helt enkelt tröka mig igenom dom där avsnitten jag tyckte var så sega i säsong två. För nu i säsong tre händer d juh så mycket att jag blev alldels yr av allt som hunnit hända och händer och ska man se d positiva så innebär d här juh att jag har något att se fram emot att kolla på medans man väntar på nya avsnitt av SOA, Grey's mm ska komma ut. Tänkte skulle jag lista dom bästa serierna att hänga med i som ett litet tips till alla ;
  • True blood, ligger etta, så klart, för är nog den bästa serien ever.
  • Grey's anatomy
  • Sons of anarchy
  • Eureka
  • Fringe
  • Gossip girl
  • Parenthood
  • Gillmore girls, vet att den är hundra år men it still stands.
  • Grimm som är en ny serie men som visar gott gry så att säga.
  • Teen wolf
  • Cougar town, som är hysteriskt rolig till och från och rolig hela vägen.
och så sist men inte minst House, som jag älskar för hans evilness(om d ens är ett ord?)och svarta humor men endå med ett allvar som gör att denna "sjukhus"serie står ut bland alla andra i samma genre.
Aja där har ni den, The List.

roupa . . .

Äntligen har den kommit, Destined, House of night och guuud vad jag har väntat å väntat på att den ska släppas sen jag läste sista raderna i Awakened. Har inte kunnat lägga ifrån mig den sen i got my hands on it, dom är så ruggigt bra böckerna Cast gör, nu har inte läst hennes andra följe-tonger men just denna är iallafall riktigt, riktigt bra men tyvärr så har man tvättstuga idag(som jag trodde jag hade igår) men denna gång är jag helt hundra på att jag har rätt dag även om d verkligen sög att behöva ta den idag istället eftersom min stackars stackars lilla älskling har varit och tagit bort sina sista visdomständer och behöver lite omvårdnad idag men får styra till d lite så ska nog d fixa sig.
Och nu tillbaka till boken innan d är dax att dra sitt ass till tvättstugan . . .

111115

Denna dag har varit helt fel från d att jag slog upp ögonen, alldeles snurrig och sen har som d där snurret bara stannat kvar över dagen. Inte fått så där värst mycket konkret gjort förutom att jag lyckats lämna in några papper som behövdes läggas på lådan, har juh i och för sig tvättstugan nu så lite ska jag väl få gjort innan dagen är slut som syns men endå. Hur lat får man egentligen vara?
Som tur är har jag Grey's och gossip att roa mig medans jag har tvättstuga, luv it :)
Min nya skjorta som är helt perfa, lagom transparant, lagom längd, ärmar som går att ha som trekvarts lr långa och i ett helt sjukt skönt matrial, dålig bild bara men orkade inte hålla på med kameran så d blev en mobilbild men den är jätte fin. Lovar . . .
Nej nu är d tvätten som gäller, bye bye

Duktig . . .

Kolla in vad min underbara(och händige)älskling har gjort, två jätte fina sängbord som passar som hand i handsken i hur jag vill att sovrummet ska se ut. Nu är d bara en skänk och en sweet spegel som saknas, jag har hittat en riktigt fin skål? jag vet inte riktigt vad man kan kalla den men den finns iallafall på Indiska och kommer passa perfekt på en skänk mot ena väggen med en spegel över den och som man kan lägga alla dessa saker man har i fickan å på sig typ som gummisnoddar, klocka å liknande. Vet bara inte vars jag ska få tag på denna skänk bara, har letat med ljus och lykta överallt men har ännu inte lyckats hitta nån men d kommer väl när d kommer. Är ändå så nöjd man bara kan vara över dessa iallafall :)
Jag har nog den bästaste killen i världen, luv u bebi :)

111112

Tur man har grannar att gå över till som har längre erfarenhet än en själv som man kan rådfråga, ibland känner jag verkligen hur svårt d kan vara att skilja på stolthet och dumhet, hur man ska hålla sig ifrån en diskussion som lägger sig på högstadienivån. Jag har så svårt att ge mig ibland när jag verkligen blir uppretad att d kan vara knivigt att veta när man ska sätta p så att säga, och så är d så skönt att få den där urladdningen som blir när man får ur sig allt. Har varit så uppretad att jag har bakat båda dagarna bara för att få något för händerna, blää säger jag bara åt allting. Gått runt hela dagen i mjukisar och toffs uppe på huvudet för att att d är exakt så jag känner mig just men en tanke som iallafall gör mig på lite bättre humör är att det den 16 så kommer äntligen breaking dawn på bio, guuud vad jag har längtat, till och med läst om alla böckerna i ivern att den snart kommer men kanske ska ta och ta en movie-maraton med dom andra filmerna i veckan bara för att :)

111110

Jaha det här var juh en bra dag, eller inte. jag vet juh med mig själv att jag har hettsigt humör så innan vi for iväg så ägnade jag mig åt lite mental yoga och tänkte "lugna och sansade" tanker, vet inte riiiktigt om d var till någon hjälp men d kunde juh i och för sig ha varit betydligt värre om jag känner mig själv rätt så. D är tur jag har älsklingen som kunde peppa mig sen när jag kom hem, when i'm down he lift's me up så att säga. Blev inte ens att jag lagade till någon mat utan bara tryckt i mig en macka och micrade lite från gårdagen(vilket i sig inte var så tokigt, gryta med kött mums) så får ta igen d imorgon med att ställa mig och göra något riktigt gott, kanske min goda köttfärsås? Får inte ta för lång tid för efter igår när jag stod framför spisen över 3 timmar som en annan slav så har jag ingen direkt ork att göra om den prestationen dom närmsta dagarna.

111108

Börjar känna mig som en människa igen(tanx to bebi och maaassa vila)men har inte fått så där överdrivet mycket gjort än, inge mat, inge städning och inte ens en tvätt-tid har jag kirrat men d ska jag åtgärda idag och hoppas på att d finns nån tid nu snart för börjar vara kris i strumplådan vill jag lova. Har fått börja nalla av sommarstrumporna och jag hatar att ha tunna sockar på mig när d är kallt så då är d verkligen kris. Just nu sitter jag mest och drömmer om en mössa jag hittade på Indiska som jag VERKLIGEN älskade och vill ha men som jag vet att älsklingen kommer tycka är riktigt, riktigt ful men
Kanske kan få honom att stå ut med den om jag fixar en present åt honom innan, som en liten muta typ :p
Det som jag hatar med hösten nu är att mina stackars naglar nästan fallen(bokstavligen)sönder, fukten och kylan gör att dom vissnar och blir alldeles sköra så måste smörja in dom och händerna(som åxå hatar hösten och blir tok frasiga) med en miljard olika oljor och lotions för att dom inte ska se alldeles hemska ut men d spelar ingen roll hur mycket jag än tar hand om dom ser dom definitivt inte ut som dom ska göra och kan absolut inte ha dom i den längd jag egentligen brukar och vill ha dem för då går dom bara sönder *suck* aja d eviga kriget continues . . .

feeding time . . .

Gud så skönt d var att sova ut riktigt ordentligt, bebi hade tagit en bild av mig igår när han vaknade för att jag såg ut som en död där jag låg på rygg med händerna längst med kroppen och helt spikrak hela jag. Jag brukar annars ligga som en ostbåge, lite hur som helst men har varit så himla slut att jag måste ha somnat nästan innan jag hann lägga huvudet mot kudden och sen sovit som en stock hela morgonen så det var välbehövligt att få sova och veta att jag inte behövde känna stressen att fara på jobbet sen utan bara kunna lalla omkring i pyjamas och moronorock tills jag hade vaknat till ordentligt och tagit en skön dusch.
Lagar go maten idag nu när man är ledig, bräserade kotletter, vitlökskroketter med beasås och vitlöksbröd(jummy jummy)bebi luvz dom där vitlöksbröden så får lov att vara snabb att norpa är mig lite innan dom hinner förvinna ner i älsklingens mage men d gör ingenting för jag älskar att han älskar min mat :).
Tända ljus och ett nytt avsnitt av Fringe(äntligen)och riktigt go mat med älsklingen, kan det bli bättre?

111106



Så himla skönt, nu är d bara en enda timme kvar tills jag får sluta och sen har man(förhoppningsvis)några dagar på sig att vila upp sig innan nästa tur, kan behövas om mina påsar under ögonen är något att gå efter. Men d blir inte bara att slöa, måste försöka få en tvätt-tid i veckan så att jag kan ta itu med berget av tvätt som har vuxit fram eftersom jag inte kunnat tvätta något den här veckan som varit men hur två stycken vuxna kan skita ner så mycket kläder på den tiden är mig en gåta, jag fattar inte hur d går till men d är bara att bita ihop och kavla upp ärmarna. Som sakt så for våran lilla Bulan hem i Fredags på morgonen men inte innan jag hade kommit hem från jobbet och fått lov att ta en promenad och göra iordning hennes morgonmål men ska inte klaga för att blivit så grymt besviken om jag inte hade fått tagit ett hej då med henne innan hon blev hämtad, som d blev nu så gick vi ute en stund, åt sedan frukost(hon åt och jag tog en god-natt-frukost-cigg medans) och så gick jag och la mig. När vi vaknade sen så var hon hämtad och hemma hos mammi, nu är hon saknad hemma hos oss men kan inte ljuga. d är guld värt att inte behöva gå ut när man kommer hem från jobbet :p

Men förutom tvätten som måste tas hand om så ska jag försöka få så mycket tid i älsklingens famn framför tvn som möjligt, för att ta igen alla dom kvällarna man har jobbat. Känner mig nästan som ett urladdat batteri, jag behöver recharge-as med lite bebi luv. Och så ska jag försöka få honom med på att kolla på en ny serie som verkar riktigt bra, Terra Nova. Vi behöver lite fler serier att följa så att man har något att titta på aven när en serie har uppbehåll.
Nej nu är d dax att packa ihop sina saker och vänta på att bli avbytt, fara hem och känna lugnet . . .

Natt natt

 


111105

img140 (MMS)

Hem hem . . . Nu ska jag äntligen få sätta mig i bilen och köra hem efter en natt som känts huuur lång som helst men i och för sig så efter sex nätter så är d väl kanske inte så underligt att man börjar känna sig knäckt, enda som håller mig uppe är tanken på min underbaraste hemma i sängen och att d bara är en natt kvar nu innan man får vila upp sig hemma några dagar med mys och massa tid med älsklingen. Natt natt alla nu dax att sleepa nu, äntligen.


111103

sex av sju dagar(eller ja mera då nätter) är fan tufft att jobba, nästan ingen tid alls för mig älskling och mig blir d så imorgon ska jag fösöka locka honom till soffan för att mysa framför SOA och Fringe, om d har hunnit komma ut innan jag måste dra till d dumma jobbet. Dessutom väntar ett nytt avsnitt av Grey's så d blir en riktig serie-dag imorgon, ska dessutom försöka röra ihop något riktigt smaskigt åt oss, vill att vi bara ska behöva njuta den tid vi har med varandra. Lite ledsen är jag dock, min lilla Bulan ska efter att ha varit hos oss i lite mer än en vecka fara tillbaka mitt mammi vilket jag har blandade känslor för. Tråkigt eftersom hon är min lilla bäbis och jag luv her och våra promenaden men samtidigt så ska d ändå bli lite skönt, älsklingen är juh allergisk(hur gärna och hett jag än önskar att han inte skulle vara d) och jag vill inte han ska må dåligt och så är jag så himla lat på morgonen när jag vaknar efter att jag har jobbat att d känns som döden att behöva kliva upp och ut i den kalla luften :p
Och så vet jag att Jullan älskar att vara hos mammi, kunna få springa ute hur hon vill och så får hon massor av kärlek av hela familjen så jag vet att hon är på den bästa platsen för henne. Men skulle inte klara av d om d inte var så att vi då och då för hem henne så jag får mysa och busa med min lilla bäbis :)

Saknar min underbara bebi när jag sitter här på jobbet och bara önskar att tiden ska skynda på, vill hem och joina honom i sängen :)


RSS 2.0